Wix.com Gizlilik Politikası

Son Güncelleme: 1 Temmuz 2020

Wix.com'un Gizlilik Politikasına Hoş Geldiniz!

1. Lütfen dikkatle okuyun!

Wix.com ziyaretçi ve kullanıcılarının gizliliğine büyük önem vermektedir. Bu doğrultuda, işbu Gizlilik Politikasında ("Gizlilik Politikası") tüm dünyadaki iştirakleri ile beraber Wix.com Ltd. şirketinin ("Wix", "biz", "bizim", "bizi" veya "bize") Kişisel Verilerinizi nasıl topladığı, kullandığı ve paylaştığının yanı sıra, ilgili kişi sıfatıyla Kişisel Veriler üzerinde sahip olduğunuz haklar açıklanmaktadır. İşbu Gizlilik Politikası, kayıtlı olmayan kullanıcılar, kayıtlı kullanıcılar ve premium kullanıcılar da dahil tüm Wix kullanıcıları (topluca "Kullanıcılar", "siz", "sizi", "size" veya "sizin") ve web sitelerimiz (www.wix.com ve tüm alt etki alanları da dahil, "Web Sitesi"), web uygulamalarımız ("Wix Uygulamaları") mobil uygulamalarımız ("Mobil Uygulamalar") ve ilgili hizmetlerimiz de dahil tüm Wix hizmetleri (topluca, "Hizmetler") için geçerlidir. İşbu Gizlilik Politikasının bizimle yapmış olduğunuz herhangi bir sözleşmenin hükümlerini ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar çerçevesinde sahip olduğunuz hakları geçersiz kılması amaçlanmamaktadır.

​Hizmetlerimize erişmeden önce lütfen işbu Politikayı okuyun ve Kişisel Verilerinize ilişkin uygulamalarımızı tam olarak anladığınızdan emin olun. İşbu Gizlilik Politikasını okuyup tam olarak anlıyor ve uygulamalarımıza karşı çıkıyorsanız, tüm Hizmetlerimizi derhal terk etmeli ve Hizmetlerimizin her türlü kullanımına derhal son vermelisiniz. İşbu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz ya da kaygınız varsa, privacy@wix.com adresinden lütfen bizimle iletişime geçin.

#İşteBuKadarKolay

Bu politikada gizlilik uygulamalarımız açıklanıyor - Kullanıcılarımıza ait hangi Kişisel Verileri topluyoruz, bu Kişisel Verileri ne yapıyoruz, nasıl paylaşıyoruz ve ilgili kişi sıfatıyla Kişisel Veriler üzerinde sahip olduğunuz haklar.

Hizmetlerimizden herhangi birine erişerek veya hizmetlerimizden herhangi birini kullanarak, bu Gizlilik Politikasını okuduğunuzu kabul etmiş olursunuz.

2. Hangi Kişisel Verileri topluyoruz?
2.1. Kullanıcı Verileri:

Size Hizmetleri sağlayabilmek için belirlenmiş veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait Kişisel Verileri ("Kişisel Veriler") toplamamız gerekiyor. Bize sağladığınız, Hizmetleri kullanımınızdan ve diğer kaynaklardan aldığımız Kişisel Verileri topluyoruz. Topladığımız size ait Kişisel Veri türleri şunlardır:

  1. Bize sağladığınız veriler. Hizmetlerimize kayıt olduğunuz, etki alanı adlarını satın aldığınız ve/veya tescil ettirdiğiniz, Hizmetlerimizden herhangi birini kullandığınız ve/veya herhangi bir iletişim kanalından (örneğin Wix'in destek biletleri, e-posta adresleri) bizimle doğrudan temasa geçtiğiniz zaman, örneğin adınız soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, ödeme bilgileriniz (Ücretli Hizmetlerin Kullanıcıları için), bizimle iletişimlerinizde yer verdiğiniz Kişisel Veriler ve taranmış kimlik belgelerinde (örneğin kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport veya resmi şirket tescil belgeleri gibi) yer alanlar gibi Kişisel Verilerinizi bize sağlayabilirsiniz.   

  2. Hizmetleri kullandığınız zaman topladığımız veriler. Hizmetlerimizden herhangi birini ziyaret ettiğiniz, indirdiğiniz ve/veya kullandığınız zaman, örneğin Ziyaretçi veya Kullanıcının cihazı, işletim sistemi, internet tarayıcısı, ekran çözünürlüğü, dil ve klavye ayarları, internet servis sağlayıcısı, başvuru yapan ve gidilen sayfalar, tarih ve zaman damgaları vb. Ziyaretçi ve Kullanıcıların Hizmetlerdeki göz atma ve tıklama faaliyetleri, oturum ısı haritaları ve kaydırmalar gibi belirleyici olmayan toplu kullanım verilerini içeren Kişisel Verileri toplayabiliriz.

  3. Diğer kaynaklardan topladığımız veriler. Örneğin i) dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan Kullanıcıları tespit etmemize yardımcı olan güvenlik hizmetleri sağlayıcıları, dolandırıcılığı algılama ve önleme hizmetleri sağlayıcılarından; ii) sosyal medya platformlarından - sosyal medya hesabınızla giriş yaptığınız veya kayıt olduğunuz zaman o hizmetten Kişisel Verilerinizi (örneğin kullanıcı adınız, temel profiliniz gibi Kişisel Veriler) alabiliriz - ve bazı durumlarda sunduğumuz hizmetleri iyileştirmemize yardımcı olan müşteri adaylarını tanımlama hizmetlerini sağlayan şirketlerden; iii) reklam kampanyalarımızı izlemek, yönetmek ve ölçmek için iş birliği yaptığımız reklam ve pazarlama ortaklarımız gibi üçüncü taraflardan size ait Kişisel Verileri alabiliriz.

#İşteBuKadarKolay

Hizmetlerimizi sağlayabilmek için Kullanıcılarımıza ait Kişisel Verileri topluyoruz.

​Bu Kişisel Veriler, hizmetlerimizi kullandığınız zaman sizden gelen Kişisel Veriler, otomatik olarak topladığımız Kişisel Veriler ve diğer kaynaklardan topladığımız Kişisel Verileri içeriyor.

2.2. Nihai Kullanıcıların Verileri

Ayrıca, Kullanıcılarımızın web sitelerinin veya hizmetlerinin ziyaretçileri ve kullanıcılarına ("Nihai Kullanıcılar") ait Kişisel Verileri de yalnızca Kullanıcılarımız için ve Kullanıcılarımız adına toplayabiliriz (aşağıda 6. Bölümde ayrıntılı olarak açıklandığı üzere).

3. Bu Kişisel Verileri nasıl kullanıyoruz?

Kişisel Verilerinizi şu amaçlar doğrultusunda kullanıyoruz:

  1. Hizmetleri sağlamak ve çalıştırmak

  2. Kullanıcıların ortak veya kişisel tercihleri, deneyimleri ve yaşadıkları sorunlar esasında Hizmetlerimizi daha da geliştirmek, özelleştirmek, genişletmek ve iyileştirmek

  3. Kullanıcılarımıza kesintisiz müşteri desteği ve teknik destek sağlamak

  4. Hizmetlere ilişkin genel veya kişiselleştirilmiş bildirimler ve promosyon iletileri ile Kullanıcılarımızla temasa geçebilmek (aşağıda 8. Bölümde ayrıntılı olarak açıklandığı üzere)

  5. Olası yeni müşterileri tanımlamak amacıyla kayıtlarımızı güncellemek, genişletmek ve analiz etmek

  6. Belirli yarışmalar, etkinlikler ve promosyonlara olanak sağlamak, sponsor olmak ve bunları sunmak, katılımcıların uygunluğunu belirlemek, performanslarını izlemek, kazananlarla temasa geçmek, ödül ve yardımları vermek

  7. Bizim veya iş ortaklarımızın hizmetlerini sağlamak ve geliştirmek için kullanabileceğimiz toplu istatistiki veriler ve diğer toplu ve/veya çıkarsanan Kişisel Verileri oluşturmak

  8. Yalnızca talep etmeniz halinde size mesleki destek sağlamak

  9. Veri güvenliğini ve dolandırıcılığı önleme imkanlarımızı artırmak

  10. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu da dahil, tüm ilgili kanun ve yönetmeliklere uymak

Şu durumlarda Kişisel Verilerinizi 3. Bölümde belirtilen amaçlar doğrultusunda kullanıyoruz:

  1. Kişisel Verilerinizi kullanmamızın sizinle akdedilmiş bir sözleşmenin icrası ya da sizinle akdedilecek bir sözleşmeye ilişkin işlemleri gerçekleştirmek için gerekli olduğunda (örneğin, size bir web sitesi oluşturucu sağlamak veya size müşteri desteği ya da teknik destek sağlamak gibi)

  2. Kişisel Verilerinizi kullanmamızın ilgili bir yasal yükümlülük veya bir düzenleyici kurum tarafından koyulan bir yükümlülüğü yerine getirmek için gerekli olduğunda

  3. Kişisel Verilerinizi kullanmamızın, orantılı bir şekilde yapılması ve gizlilik haklarınızı ihlal etmemesi kaydıyla, meşru çıkarlarımızı ve iş amaçlarımızı desteklemek için gerekli olduğunda (örneğin teknik sorunları tespit ederek Hizmetlerimizi ve Wix'in etkinliğini sürdürmek ve geliştirmek gibi)

#İşteBuKadarKolay

Topladığımız size ait Kişisel Verileri hizmetlerimizi sağlamak, iyileştirmek ve daha güvenli bir hale getirmek için kullanıyoruz.

​Ayrıca Kullanıcılarımızla temasa geçmek, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlara uymak için de Kişisel Verileri topluyor ve kullanıyoruz.

 

4. Kişisel Verilerinizi nasıl paylaşıyoruz?

Kişisel Verilerinizi hizmet sağlayıcıları ve başkalarıyla aşağıda belirtilen şekillerde ve durumlarda paylaşabiliriz (veya diğer bir şekilde bu bilgilere erişmelerine izin verebiliriz):

Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları: Wix, sağladıkları hizmet ve çözümler bizimkileri tamamlayan, kolaylaştıran ve destekleyen birtakım seçkin hizmet sağlayıcılarıyla ortaklık yapmaktadır. Bu hizmetler ve çözümler arasında barındırma (hosting) ve sunucu ortak yerleşim hizmetleri, iletişim ve içerik dağıtım ağları (CDN), veri güvenliği ve siber güvenlik hizmetleri, faturalandırma ve ödeme işleme hizmetleri, etki alanı adı tescil işlemleri, dolandırıcılığı algılama ve önleme hizmetleri, web analizi, e-posta dağıtım ve izleme hizmetleri, oturum kayıt ve uzaktan erişim hizmetleri, performans ölçümü, veri optimizasyonu ve pazarlama hizmetleri, içerik sağlayıcıları ve bizim hukuk ve mali müşavirlerimiz (topluca, "Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcı/Sağlayıcıları") bulunmaktadır.

Wix bir iş amacı doğrultusunda aşağıda belirtilen kategorilerdeki Kişisel Verileri, Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları ile paylaşabilir:

  • Ad ve soyadı, diğer ad, posta adresi, benzersiz kişisel tanımlayıcı, çevrimiçi tanımlayıcı, internet protokol adresi, e-posta adresi, hesap adı da dâhil bir gerçek kişiyi belirleyen veriler veya bir gerçek kişiyi belirleyen diğer benzer veriler

  • Ticari Kişisel Veriler, örneğin satın alınan, temin edilen veya satın alınması düşünülen ürün ve hizmetlere ilişkin Kişisel Veriler

Wix Gizlilik Kalkanı çerçevesinde aldığı ve Gizlilik Kalkanı İlkelerinde tanımlanan şekilde bilahare bir üçüncü tarafa aktardığı Kişisel Verilerden sorumludur. Özellikle de, Wix zarara yol açan olaydan sorumlu olmadığını kanıtlamadıkça, kendi adına Kişisel Verileri işleyen Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları Kişisel Verileri İlkelerle bağdaşmayan bir şekilde işledikleri takdirde, Wix Gizlilik Kalkanı İlkeleri çerçevesinde sorumlu ve yükümlü olmaya devam edecektir.

4.1.

#İşteBuKadarKolay

Kullanıcılarımızın ve Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerini belirli hizmet sağlayıcıları ve emniyet görevlileri de dâhil, çeşitli üçüncü taraflarla paylaşabiliriz.

Kişisel Veriler yalnızca bu politika uyarınca paylaşılabilir.

Yasaların Uygulanması, Yasal Talepler ve Görevler: Wix bir mahkeme celbi, yasal takip, arama emri veya mahkeme emri gibi yasal bir talep uyarınca veya Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunların bizi zorunlu tuttuğuna iyi niyetle inandığımız takdirde veya Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar uyarınca, size bildirimde bulunarak veya bulunmaksızın, Kişisel Verilerinizi ifşa edebilir veya Kişisel Verilerinize diğer bir şekilde erişim izni verebilir.

4.2.

Hakların ve Güvenliğin Korunması: Bunu yapmanın Wix'in, herhangi bir Kullanıcımızın, Nihai Kullanıcının veya genel halktan birinin hakları, mülkleri veya kişisel güvenliğini koruyacağına iyi niyetle inandığımız takdirde, Wix size bildirimde bulunarak veya bulunmaksızın Kişisel Verilerinizi paylaşabilir.

4.3.

Sosyal Medya Özellikleri ve Çerçeveli Sayfalar: Hizmetlerimiz "Facebook ile Bağlan" veya "Google ile Giriş Yap" özellikleri, "Facebook'ta Beğen", "Bunu Paylaş" tuşu ve diğer etkileşimli mini programlar gibi bazı Sosyal Medya özellikleri, pencere öğeleri ve çoklu oturum açma özellikleri ("Sosyal Medya Özellikleri") içermektedir. Bu Sosyal Medya Özellikleri, IP adresiniz ve Web Sitemizde hangi sayfayı ziyaret ettiğiniz gibi belirli Kişisel Verileri toplayabilir ve düzgün çalışmalarına olanak vermek için bir çerez yerleştirebilir. Sosyal Medya Özellikleri bir üçüncü tarafça veya doğrudan Hizmetlerimiz üzerinde barındırılmaktadır. Üçüncü tarafların bu tür Sosyal Medya Özellikleriyle etkileşimleriniz bizim değil, bu üçüncü tarafların politikalarına tabidir.

Buna ek olarak Hizmetlerimiz, Web Sitemizin ve Hizmetlerimizin görünüm ve dokusu muhafaza edilirken Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılarına ve diğer taraflara veya Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılarından ve diğer taraflardan içerik sağlamak için, örneğin sayfa çerçeveleme teknikleri vasıtasıyla Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflarla doğrudan paylaşmanıza olanak verebilir ("Çerçeveler"). Bu tür Çerçeveler vasıtasıyla herhangi bir Kişisel Veriyi etkileşmeyi veya paylaşmayı seçerseniz, gerçekte bu bilgiyi bize değil, ilgili üçüncü taraflara sağladığınızı ve bu etkileşimlerin ve paylaşımların da bizim değil, bu üçüncü tarafların politikalarına tabi olduğunu lütfen dikkate alınız.

4.4.

App Market Geliştiricileri: App Market programımız kapsamında, üçüncü taraf geliştiricilerin ("Üçüncü Taraf Geliştirici/Geliştiriciler") Wix ile bağlantılı olarak Wix App Market vasıtasıyla kendi uygulamalarını ("Üçüncü Taraf Uygulaması/Uygulamaları") geliştirmelerine ve sunmalarına izin veriyoruz.

Her bir Üçüncü Taraf Geliştirici, diğer kısıtlamaların yanı sıra, sizin ve/veya Nihai Kullanıcıların kendisine veya bize sağladığı Kişisel Verilere ilgili Üçüncü Taraf Geliştiricinin nasıl erişeceği, bu Kişisel Verileri nasıl saklayacağı, paylaşacağı ve kullanacağı konusunda kısıtlamalar içeren Wix App Market - Satış Ortaklığı Programı Sözleşmesine tabidir (Wix App Market Kullanım Şartlarında ayrıntılı olarak açıklandığı üzere).

Bir Üçüncü Taraf Uygulamasının beraberindeki gizlilik politikasını mutlaka incelemenizi ve Üçüncü Taraf Uygulamalarını kurup kullanmaya karar vermeden önce ihtiyaç duyabileceğiniz açıklamaları Üçüncü Taraf Geliştiricilere sormanızı şiddetle öneririz. Wix hiçbir Üçüncü Taraf Geliştiricinin eylem ve politikalarını denetlemez ve bu eylem ve politikalardan sorumlu değildir. Herhangi bir Üçüncü Taraf Uygulamasını kullanırsanız, bunun riski size aittir.

Nihai Kullanıcıları Kişisel Verilerinin toplanması, işlenmesi ve kullanılması konusunda bilgilendirmek ve Kişisel Verilerinin Wix'e aktarılacağı ve sizin adınıza Wix tarafından işleneceğini kendilerine bildirmek tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

4.5.

Wix Bağlı Kuruluşları ve İştirakleri: İşbu Gizlilik Politikasında açıklanan amaçlar doğrultusunda, Kişisel Verilerinizi şirketler topluluğumuz dahilinde paylaşabiliriz. Örneğin, Kişisel Verilerinizi ABD merkezli bağlı kuruluşumuz Wix.com Inc. ile Hizmetlerimizin mümkün kılınması ve size (ve Nihai Kullanıcılara) sağlanması sürecinde paylaşabiliriz.

Avrupa Birliği ve İsviçre'deki Wix bağlı kuruluşları ve iştirakleri Kişisel Verileri Wix'in Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bağlı kuruluşu ile paylaşırken, AB-ABD ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı çerçevelerine uyulmaktadır.

4.6.

Şirketin kontrolünde bir değişiklik olması durumunda: Buna ek olarak, Wix'in veya iştiraklerinden herhangi birinin kontrolünde bir birleşme, satın alma veya esasen varlıklarının tümünün satın alınması sonucunda oluşan değişiklikler de dahil olmak üzere herhangi bir değişiklik olduğu takdirde, Kişisel Verileriniz bu olaya dahil olan taraflarla da paylaşılabilir.

4.7.

Sizin Talimat Vermeniz Durumunda: Wix, sizin bir talimatınız veya açık rızanız üzerine de Kişisel Verilerinizi başka amaçlar doğrultusunda üçüncü taraflarla paylaşabilir. 

4.8.

5. Kişisel Verilerinizi nerede saklıyoruz?

Kullanıcılar ve Nihai Kullanıcıların Kişisel Verileri Amerika Birleşik Devletleri, İrlanda, Güney Kore, Tayvan ve İsrail'de bulunan veri merkezlerinde saklanabilir. Hizmetlerimizin düzgün bir şekilde sunulması için gerekirse ve/veya kanunen zorunlu kılınması halinde başka yargı alanlarını da kullanabiliriz (aşağıda ayrıntılı olarak açıklandığı üzere).

Wix.com Ltd. şirketinin merkezi, AB Üye Ülkeleri sakinlerinin Kişisel Verileri için yeterli düzeyde bir koruma sunduğu Avrupa Komisyonu tarafından öngörülen İsrail'de bulunmaktadır.

Wix adına Kişisel Verilerinizi saklayan ve işleyen Wix iştirakleri ve Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları, endüstri standartları uyarınca ve bulundukları yetki alanlarında geçerli, ancak aynı derecede sıkı olmayan kanuni şartlara bakılmaksızın, akdettikleri sözleşmeler uyarınca Kişisel Verileri koruma ve emniyet altına almayı taahhüt etmişlerdir.

5.1.

#İşteBuKadarKolay

Kişisel Verileri ABD, Avrupa, İsrail ve diğer yetki alanlarında gerek kendimiz, gerekse de iştiraklerimiz ve hizmet sağlayıcılarımızın yardımıyla saklayabilir ve işleyebiliriz.

AB-ABD Gizlilik Kalkanı ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı Beyanı

Wix, AB-ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesine ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesine katılmıştır ve bu Çerçevelere bağlı kaldığını onaylamıştır. Wix, Gizlilik Kalkanı Çerçevesine güvenerek kendisine sağlanan ve Avrupa Birliği (AB) üye ülkeleri ve İsviçre'den alınan tüm Kişisel Verileri ilgili Çerçeve İlkelerine tabi tutmayı taahhüt etmiştir. Gizlilik Kalkanı Çerçevesi hakkında daha fazla bilgi almak için ABD Ticaret Bakanlığının Gizlilik Kalkanı Listesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Wix, Gizlilik Kalkanı Çerçevesi kapsamında aldığı ve bilahare Wix adına temsilcisi olarak hareket eden bir üçüncü tarafa aktarılan Kişisel Verilerin işlenmesinden sorumludur. Wix, dışa aktarım yükümlülüğü hükümleri de dahil, AB'den aldığı Kişisel Verilerin tüm dışa aktarımlarında Gizlilik Kalkanı İlkelerine bağlı kalmaktadır.

Gizlilik Kalkanı Çerçevesi kapsamında alınan veya aktarılan Kişisel Verilere ilişkin olarak Wix, ABD Federal Ticaret Komisyonunun (FTC) düzenleme ve denetleme yetkilerine tabidir. Ulusal güvenlik ve hukukun uygulanması gerekliliklerini karşılamak da dâhil olmak üzere, Wix'in belirli durumlarda yetkili makamların yasal taleplerine yanıt olarak Kişisel Verileri ifşa etmesi istenebilir ve Kişisel Verilerin Korunması Kanununda ve/veya diğer ilgili kanunlarda izin verilen durumlarda Wix Kişisel Verileri ifşa edecektir.

Eğer tatmin edici bir şekilde ele almış olmadığımız, çözümlenmemiş bir gizlilik veya veri kullanımı kaygınız varsa, lütfen https://feedback-form.truste.com/watchdog/request adresinden (ücretsiz olarak) ABD merkezli üçüncü taraf anlaşmazlık çözüm sağlayıcımızla temasa geçin.  

Gizlilik Kalkanı web sitesinde ayrıntılı olarak açıklanan belirli koşullar altında, tüm diğer anlaşmazlık çözüm prosedürleri tamamlandığı zaman bağlayıcı tahkim başvurusunda bulunabilirsiniz.

Talep edilmesi halinde, Wix size Kişisel Verilerinizi saklayıp saklamadığımız konusunda bilgi verecektir. Şu Destek Merkezi makalelerinde yer alan talimatları izleyerek Kişisel Verilerinize erişebilir, Kişisel Verilerinizi düzeltebilir ya da Kişisel Verilerinizin silinmesini talep edebilirsiniz: "Wix Hesap Bilgilerinizi Alma" ve "Wix Hesabınızı Kalıcı Olarak Silme". Talebinizi Kişisel Verilerin Korunması Kanununda ve/veya diğer ilgili kanunlarda öngörülen sürede veya makul bir süre içerisinde yanıtlayacağız.

​Wix hesabınızı kalıcı olarak silerseniz tüm Kişisel Verilerinizin Wix'in veritabanlarından silineceğini lütfen dikkate alınız. Bu işlemi tamamlarsanız, artık hiçbir Hizmetimizi kullanamazsınız. Kullanıcı Hesabınız ve Hesabınızdaki tüm veriler kalıcı olarak kaldırılır; Wix ileride hesabınızı geri yükleyemez ve Kişisel Verilerinizi geri getiremez. Eğer daha sonra Wix Destek ile temasa geçerseniz, sistem hesabınızı tanıyamaz ve Destek temsilcileri silinen hesabı bulamaz.

5.2.

Veri Yerelleştirme Yükümlülükleri: Eğer "veri yerelleştirme" veya "veri yerleşimi" yükümlülüklerinin getirildiği (yani bir yetki alanındaki sakinlerin Kişisel Verilerinin o yetki alanının bölge sınırları dahilinde tutulmasını gerektiren) bir yetki alanında ikamet ediyorsanız ve bu durumun farkına varırsak, bu yönde yasal bir yükümlülüğümüzün olması halinde, Kişisel Verilerinizi o sınırlar dahilinde tutabiliriz.

Bunu yaparken, yukarıda açıklandığı üzere Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere, Kişisel Verilerinizi başka bir yerde toplamaya, saklamaya ve kullanmaya devam edebileceğimizi kabul ediyorsunuz.

5.3.

Wix'in veri saklama sağlayıcıları sözleşme hükümleri uyarınca verilerinizi korumayı taahhüt etmişlerdir.

Diğerlerinin yanında, kullanıcılarımızın gizliliğini daha fazla korumak ve kollamak için, Wix AB-ABD ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı İlkelerine bağlı kalıyor.

Bazı yetki alanları, sakinlerinin Kişisel Verilerini orada tutmamızı ve saklamamızı gerektiriyor.

Bu tür Kişisel Verileri ABD de dâhil, başka bir yerde toplayabilir, işleyebilir, saklayabilir ve kullanabiliriz.

 

6. Nihai Kullanıcıların Kişisel Verileri

Wix, Nihai Kullanıcıların belirli Kişisel Verilerini ("Nihai Kullanıcıların Verileri") yalnızca Kullanıcılarımız adına ve Kullanıcılarımızın talimatıyla toplayabilir, saklayabilir ve işleyebilir. Örneğin Kullanıcılarımızın her biri, Gmail gibi üçüncü taraf hizmetlerinden kişilerini içe aktarabilir veya kendi Kullanıcı Sitesi vasıtasıyla kişileri diğer bir şekilde toplayabilir ve yönetebilir. Bunun üzerine bu kişiler Kullanıcı adına Wix tarafından saklanır.

Bu amaçlar doğrultusunda, Wix Nihai Kullanıcıların Verileri için "Veri Sorumlusu" değil de "Veri İşleyen" hizmetini görmektedir ve addedilecektir (büyük harfle başlayan bu her iki terimin de Kişisel Verilerin Korunması Kanununda ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliğinde (“GDPR”) tanımlandığı üzere).

Bu Kullanıcı Sitelerinin sorumlusu olan ve bu Kullanıcı Sitelerini işleten Kullanıcılar, Nihai Kullanıcıların Verilerinin "Veri Sorumlusu" addedilecektir ve ilgili tüm yetki alanlarındaki tüm gizlilik ve veri koruma kanunları ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu da dahil, Nihai Kullanıcıların Verilerinin toplanması ve sorumluluğu konusunda tüm ilgili kanun ve yönetmeliklere uymakla yükümlüdür.

Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerinin güvenliği, bütünlüğü, yetkili kullanımı ve bu Kişisel Verilerin toplanması ve kullanılması için gereken açık rıza ve izinlerin alınması, ilgili kişi haklarının açıklanması ve adil işleme bildirimlerinin yapılması sizin sorumluluğunuzdadır.

Wix Kullanıcılara ve Nihai Kullanıcılara hukuki danışmanlık sağlayamaz, ancak tüm Kullanıcıların kendi Kullanıcı Sitelerinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar ve yönetmelikler uyarınca açık ve kapsamlı gizlilik politikaları yayınlamaları ve bulundurmalarını ve tüm Nihai Kullanıcıların bu politikaları dikkatle okumalarını, anladıklarından emin olmalarını ve Kişisel Verilerin Korunması Kanununda ve/veya diğer ilgili kanunlarda zorunlu kılınan ölçüde açık rızalarını vermelerini öneririz.

Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerinin Wix tarafından nasıl ele alındığı konusunda daha fazla bilgi için (ki bu bilgiler Nihai Kullanıcılara sağladığınız belirli bildirimler ve/veya Nihai Kullanıcılardan aldığınız açık rızalar için önemli olabilir), 4., 12. ve 13. Bölümlere bakabilirsiniz.

Eğer Kullanıcılarımızdan herhangi birinin bir ziyaretçisi, kullanıcısı veya müşterisi iseniz, lütfen bu paragrafı okuyun: Wix'in Kişisel Verilerini işlediği Nihai Kullanıcılarla doğrudan hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Eğer Kullanıcılarımızdan herhangi birinin ziyaretçisi, kullanıcısı veya müşterisi iseniz ve Kişisel Verilerinize ilişkin herhangi bir talepte bulunmak veya soru sormak isterseniz, lütfen ilgili Kullanıcı/Kullanıcılar ile doğrudan temasa geçin. Örneğin, Wix tarafından Kullanıcıları adına işlenen hatalı Kişisel Verilere erişmek, bu Kişisel Verileri düzeltmek, değiştirmek veya silmek isterseniz, lütfen talebinizi (bu verilerin "Veri Sorumlusu" olan) ilgili Kullanıcıya yöneltin. Eğer Kullanıcılarımız tarafından Wix'in Nihai Kullanıcılara ait herhangi bir Kişisel Veriyi kaldırması talep edilirse, bu tür talepleri öncelikle talebi doğruladıktan sonra vakitlice ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar uyarınca yanıtlayacağız (örneğin GDPR uyarınca otuz (30) gün içerisinde). Kullanıcımız tarafından bize aksi yönde bir talimat verilmedikçe, Nihai Kullanıcıların Verilerini aşağıda 12. Bölümde belirtilen süre boyunca muhafaza edeceğiz.

 

#İşteBuKadarKolay

Wix Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerini toplayabilir ve işleyebilir.

Bunu yalnızca kullanıcılarımız adına ve onların talimatıyla yapıyoruz.

Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerinden, bu Kişisel Verilerin yasallığı, güvenliği ve bütünlüğü de dâhil olmak üzere sadece kullanıcılarımız sorumludur.

Wix'in Nihai Kullanıcılardan hiçbiriyle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Eğer bir Nihai Kullanıcı iseniz, lütfen ilgili Wix sitesinin sahibi ile doğrudan temasa geçin.

 

7. Çerezler ve diğer üçüncü taraf teknolojilerinin kullanımı

Biz ve Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılarımız Hizmetlerimizi sağlayabilmek ve düzgün çalışmalarını sağlamak, performansımızı ve pazarlama faaliyetlerimizi incelemek ve deneyiminizi kişiselleştirmek için çerezler ve benzer diğer teknolojileri ("Çerezler") kullanıyoruz.

Çerezleri nasıl kullandığımız ve çerezleri nasıl yönetebileceğiniz konusunda daha fazla bilgiyi şurada bulabilirsiniz: Çerez politikası

Bir tarayıcı veya mobil uygulamanın HTTP üst bilgisindeki "Beni İzleme" sinyaline yanıt olarak uygulamalarımızı değiştirmediğimizi lütfen dikkate alınız, ancak tarayıcıların birçoğu çerezlerin kabul edilip edilmeyeceği ve çerezlerin nasıl kaldırılabileceği de dahil olmak üzere çerezleri yönetmenize olanak verir. Tarayıcınızı bir çerez yerleştirildiğinde sizi bilgilendirecek şekilde ayarlayabilir veya tarayıcınızda çerezleri engellemeyi seçebilirsiniz.

#İşteBuKadarKolay

Bazı üçüncü taraf hizmetleri ve biz, hizmetlerimiz vasıtasıyla çerezler ve benzer izleme teknolojileri kullanabiliriz.

Bu teknolojiler çoğunlukla kararlılık, güvenlik, işlevsellik, performans ve reklam amaçları doğrultusunda kullanılır.

 

8. Wix tarafından gönderilen iletişimler
8.1. Promosyon İletileri:

Kişisel Verilerinizi size Wix'ten veya ortaklarımızdan (Wix adına hareket eden) e-posta, SMS, platformumuzdaki bildirimler, pazarlama çağrıları ve benzer iletişim yolları ile size promosyon içerikleri ve iletileri göndermek için kullanabiliriz.

Bu tür promosyon iletileri ve çağrılar almak istemediğiniz takdirde, dilediğiniz zaman Wix'i bilgilendirebilir veya aldığınız promosyon iletileri içerisinde yer alan "abonelikten çık" veya DURDUR talimatlarını izleyebilirsiniz.

8.2. Hizmet ve Faturalandırma İletileri:

Wix ayrıca Hizmetlerimize veya Hizmetlerimizi kullanımınıza ilişkin bilgileri size iletmek için de sizinle temas kurabilir.

Örneğin belirli bir Hizmete bakım için geçici olarak ara verildiği takdirde bu durumu size bildirmek, destek biletinizi veya e-postanızı yanıtlamak, güncel veya yakında başlayacak abonelikleriniz için yaklaşan veya gecikmiş ödemelere ilişkin hatırlatmalar veya uyarılar göndermek, Kullanıcı Sitenize ilişkin uygunsuz kullanım şikâyetlerini iletmek veya sizi Hizmetlerimizdeki önemli değişiklikler konusunda bilgilendirmek için (kullanabileceğimiz yollardan herhangi biriyle) size bir bildirim gönderebiliriz.

Bu tür iletileri her zaman alabilmeniz önemlidir. Bu nedenle, Wix Kullanıcısı olmaya son vermedikçe (bunu hesabınızı devre dışı bırakarak yapabilirsiniz) bu tür Hizmet ve Faturalandırma İletilerini almama talebinde bulunamazsınız.

#İşteBuKadarKolay

Size promosyon iletileri ve içerikleri gönderebiliriz.
Bizimle temasa geçerek veya abonelikten çıkarak promosyon iletilerini almak istemediğinizi kolaylıkla belirtebilirsiniz.

Sizinle ayrıca hizmetlere ve faturalandırmaya ilişkin ileti ve içeriklerle de temas kurabiliriz. Bu iletileri almamayı tercih edemezsiniz.

 

9. Kişisel Verilerinize ilişkin haklarınız (İlgili kişinin hakları)

Wix, Kişisel Verileriniz üzerinde kontrol sahibi olmanızın kaçınılmaz olduğunu kabul etmektedir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya tüm dünyadaki gizlilik yönetmelikleri uyarınca, Wix Kişisel Verilerinize erişme, Kişisel Verilerinizin bir nüshasını alma ve kullanımını sınırlandırma, Kişisel Verilerinizi güncelleme, değiştirme ve silme talebinde bulunabilmenize olanak sağlayacak somut adımları atmaktadır.

Talebinizi yerine getirmeden önce, güvenlik amaçları doğrultusunda ve kimliğinizi doğrulamak için sizden ek bilgiler isteyebiliriz. Kişisel Verilerin Korunması Kanununda ve/veya diğer ilgili kanunlarda izin verilen durumlarda bu talepler için bir ücret alma hakkımız saklıdır (örneğin, eğer talebiniz gerekçesiz veya aşırı ise).

Kişisel Verileri Koruma Kuruluna bulunduğunuz yerdeki denetleyici makama şikayette bulunma hakkına sahipsiniz (ama yine de önce bizimle temasa geçmenizi öneririz).

Eğer bir Wix Kullanıcısı iseniz ve sakladığımız Kişisel Verilerin (size veya Nihai Kullanıcılarınıza ait) bir nüshasını almak, bu Kişisel Verilere erişmek ve/veya bu Kişisel Verilerde düzeltmeler yapmamızı talep etmek veya doğrudan pazarlama amaçları doğrultusunda üçüncü taraflara ifşa etmiş olduğumuz size ait Kişisel Verilerin (varsa) bir listesini talep etmek isterseniz, lütfen şu Destek Merkezi makalelerinde verilen talimatları izleyin: "Wix Hesap Bilgilerinizi Alma" “Wix Hesabınızı Kalıcı Olarak Silme". Talebinizi ayrıca postayla Wix.com, 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv 6350671, Israel adresine de iletebilirsiniz. Dikkate alınması gereken yasal ve diğer izin verilebilir hususlara bağlı olarak, talebinizi bir an önce yerine getirmek için her türlü makul çabayı göstereceğiz (talebinizi yerine getirmek için sizden ek bilgiler almamız gerekmediği takdirde).

Wix hesabınızı kalıcı olarak silerseniz tüm Kişisel Verilerinizin Wix'in veritabanlarından silineceğini lütfen dikkate alınız. Bu işlemi tamamlarsanız, Wix Hizmetlerinizden hiçbirini artık kullanamazsınız. Hesabınız ve hesabınızdaki tüm veriler kalıcı olarak kaldırılır; Wix ileride hesabınızı geri yükleyemez ve verilerinizi geri getiremez. Eğer daha sonra destek kanallarımızla temasa geçerseniz, sistem hesabınızı tanıyamaz ve destek temsilcileri silinen hesabı bulamaz.

#İşteBuKadarKolay

Sakladığımız Kişisel Verilerinize erişme, Kişisel Verilerinizin bir nüshasını alma ve kullanımını sınırlandırma, Kişisel Verilerinizi güncelleme, değiştirme ve silme talebinde bulunabilirsiniz. Bize bir e-posta göndermeniz veya ilgili KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) ya da GDPR formumuzu doldurmanız yeterlidir. Ayrıca, hesap veya web sitesi ayarlarınız vasıtasıyla da Kişisel Verilerinizi düzeltebilir ve/veya güncelleyebilirsiniz.  Hesabınızı tamamen silerek Kişisel Verilerinizi silebilirsiniz.

Taleplerinizi makul bir süre içerisinde yanıtlayacağız.

 

Eğer Hizmetleri kullanan bir Kaliforniya sakini iseniz, California Tüketici Gizliliği Yasası ("CCPA") size Kişisel Verilerinize erişme ve Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkını verebilir.

Kişisel Verilerinize erişmeyi ve Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkınızı kullanmak için lütfen yukarıdaki 9. Bölüme bakın. İşbu Bölüm çerçevesinde sahip olabileceğiniz gizlilik haklarının kullanılması esasında ayrımcılık yapmıyoruz. 

Wix CCPA'nın niyet ve amaçları doğrultusunda Kişisel Verileri üçüncü taraflara kesinlikle satmaz.  

Yukarıda 6. Bölümde belirtildiği üzere Wix, Nihai Kullanıcıların belirli Kişisel Verilerini yalnızca Kullanıcılarımız adına ve Kullanıcılarımızın talimatıyla toplayabilir, saklayabilir ve işleyebilir. Bu amaçlar doğrultusunda, Wix "İşletme" değil de "Hizmet Sağlayıcı" (büyük harfle başlayan her iki terimin de CCPA'da tanımlandığı üzere) hizmetini görmektedir ve addedilecektir. Wix müşterilerinizin (Nihai Kullanıcılar) Kişisel Verilerini satmaz ve satmayacaktır.

​Hizmetleri kullanıp da California sakini olan ve 18 yaşından küçük kişiler privacy@wix.com adresine bir e-posta göndererek yayınladıkları içeriklerin kaldırılmasını talep edebilir ve sağlayabilirler. Bu tür tüm talepler e-postada ya da konu satırında "California Removal Request" (California Kaldırma Talebi) başlığı ile iletilmelidir. Tüm taleplerde kaldırılmasını talep ettiğiniz içeriklerin bir açıklaması ve ilgili içerikleri bulabilmemizi sağlayacak makul ölçüde yeterli bilgi bulunmalıdır. California Kaldırma Taleplerini posta, telefon ya da faks yoluyla kabul etmiyoruz. Doğru şekilde başlık atılmamış ve gönderilmemiş bildirimler için hiçbir sorumluluğumuz bulunmamaktadır ve yeterli bilgi sağlamazsanız yanıt veremeyebiliriz. Talebinizin ilgili materyalin tamamen veya büyük ölçüde kaldırılmasını sağlayamayabileceğini lütfen dikkate alınız. Örneğin, yayınladığınız materyaller başka bir kullanıcı tarafından veya bir üçüncü tarafça yeniden yayınlanmış veya paylaşılmış olabilir.

#İşteBuKadarKolay

California sakinleri Kişisel Verilerine erişme ve Kişisel Verilerini silme hakkını kullanabilirler. Talepte bulunmak için web sitemizdeki formu kullanabilir veya bize bir e-posta gönderebilirsiniz.

 

11. Sorular ve Şikayetler

Eğer Kişisel Verileri toplamamız, kullanmamız veya ifşamıza ilişkin herhangi bir sorunuz veya kaygınız varsa ya da işbu Gizlilik Politikasını veya Kişisel Verilerin Koruması Kanununu ya da ilgili diğer veri koruma kanunlarını ihlal ettiğimize inanıyorsanız, lütfen bizimle temasa geçin - irtibat bilgilerimiz işbu Gizlilik Politikasının sonunda belirtilmiştir.

Veri Koruma Görevlileri ekibimiz şikâyetinizi inceleyecek, bir ihlal oluşup oluşmadığını ve varsa alınacak önlemleri belirleyecektir. Gizlilik konusundaki tüm şikâyetleri ciddiyetle ele alıyoruz ve şikâyetinizi bir an önce ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar uyarınca çözümlemek için her türlü makul çabayı göstereceğiz.  

​Dilediğiniz zaman Kişisel Verileri Koruma Kuruluna veya bulunduğunuz yerdeki denetleyici makama şikâyette bulunabilirsiniz, ancak şikâyetinizi çözümleyebilmemiz için önce bizimle temasa geçmenizi öneririz.

#İşteBuKadarKolay

Dilediğiniz zaman Kişisel Verileri Koruma Kuruluna veya bulunduğunuz yerdeki yerel denetleyici makama şikâyette bulunabilirsiniz. Lütfen önce bizimle temasa geçin ki kaygılarınızı gidermeye çalışalım.

 

12. Veri Saklama

İşbu Gizlilik Politikasında belirtildiği üzere, Kullanıcı Hesabınız aktif olduğu veya size Hizmetleri sağlamak için gerektiği sürece Kişisel Verilerinizi (ve Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerini) saklayabiliriz.

Siz Kullanıcı Hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonra ve/veya belirli Hizmetleri kullanmaya son verdikten sonra dahi, yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için makul ölçüde gerektikçe, Kullanıcılarımıza veya Nihai Kullanıcılara ilişkin anlaşmazlıkları çözümlemek, dolandırıcılığı ve uygunsuz kullanımı önlemek, sözleşmelerimizi icra etmek ve/veya meşru çıkarlarımızı korumak için Kişisel Verilerinizi saklamaya devam edebiliriz.

​Elimizdeki Kişisel Veriler için geçerli bir veri saklama politikamız bulunmaktadır.

#İşteBuKadarKolay

Kişisel Verilerinizi hesabınız aktif olduğu sürece ve gerekirse daha uzun bir süre saklayabiliriz (örneğin, daha uzun bir süre saklamak yönünde yasal bir yükümlülüğümüz bulunuyorsa veya çıkarlarımızı korumak için bunu yapmamız gerekiyorsa).

 

13. Güvenlik

Wix, fiziksel, elektronik ve uygulamaya ilişkin tedbirler de dahil olmak üzere, bizimle paylaştığınız Kişisel Verileri korumak için tasarlanmış güvenlik tedbirleri almıştır. Diğerlerinin yanında, Hizmetlerimizin çoğu alanlarında HTTPS güvenli erişim sağlamaktayız; özel satın alma formlarımız vasıtasıyla hassas ödeme bilgilerinin iletilmesi (örneğin kredi kartı numarası gibi) endüstri standardındaki SSL/TLS şifreli bir bağlantı ile korunmaktadır ve düzenli olarak bir PCI DSS (Payment Card Industry (PCI) Veri Güvenliği Standartları) sertifikasını sürekli olarak bulundurmaktayız. Ayrıca sistemlerimizi muhtemel güvenlik açıkları ve saldırılara karşı sürekli izlemekteyiz ve Hizmetlerimizin güvenliğini ve Ziyaretçilerimiz ile Kullanıcılarımızın gizliliğinin korunmasını daha da artıracak yeni yolların ve Üçüncü Taraf Hizmetlerinin sürekli arayışındayız.

Wix tarafından alınan tüm önlemlere ve gösterilen tüm çabalara rağmen, Kişisel Verilerinizin, Nihai Kullanıcıların Kişisel Verilerinin ve karşıya yüklediğiniz, yayınladığınız veya diğer bir şekilde Wix ya da bir başkası ile paylaştığınız tüm diğer bilgilerin mutlak bir şekilde korunacağını ve güvende olacağını garanti edemeyiz ve etmiyoruz. Kullanıcı Hesabınız ve Kullanıcı Siteniz için güçlü şifreler koymanızı ve ifşa edilmesinin sizin için önemli veya telafisi mümkün olmayan zararlara neden olabileceğine inandığınız Kişisel Verileri bize veya bir başkasına sağlamaktan kaçınmanızı şiddetle öneririz.

Dahası, Hizmetlerimizdeki bazı alanlar diğerlerinden daha az güvenli olduğundan (örneğin, Destek forumu biletinizi "Özel" yerine "Herkese Açık" olarak belirttiğinizde veya SSL olmayan bir sayfayı ziyaret ettiğinizde) ve e-posta ve anlık mesajlaşma güvenli iletişim şekilleri olarak kabul edilmediğinden, bu alanlardan herhangi birinde veya bu yöntemlerden herhangi biriyle hiçbir Kişisel Veri paylaşmamanızı rica eder ve şiddetle öneririz.

​Hizmetlerimizin güvenliğine ilişkin herhangi bir sorunuz olursa, bize şu adresten çekinmeden ulaşabilirsiniz: privacy@wix.com

#İşteBuKadarKolay

Wix müşterilerimizin Kişisel Verilerinin güvenliğine büyük önem veriyor ve Kişisel Verileri korumak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Ancak, mutlak bir korumayı garanti edemediğimiz için - dikkatli olmanızı, hesabınız için güçlü bir şifre belirlemenizi ve açığa çıktığı takdirde size büyük zarar verebilecek hassas bilgileri göndermekten kaçınmanızı şiddetle öneririz.

 

14. Üçüncü Taraf Web Siteleri

Hizmetlerimiz başka web siteleri ve hizmetlere bağlantılar içerebilir. Bu web siteleri ve hizmetlerin gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz. Hizmetlerimizi terk ettiğiniz zaman dikkatli olmanızı ve Kişisel Verilerinizi sağlamadan önce ziyaret ettiğiniz her bir web sitesi ve hizmetin ve tüm web siteleri ve hizmetlerin gizlilik beyanlarını okumanızı şiddetle öneririz. İşbu Gizlilik Politikası bağlantı verilen bu tür üçüncü taraf web siteleri ve hizmetleri için geçerli değildir.

#İşteBuKadarKolay

Hizmetlerimiz başka web siteleri ve hizmetlere bağlantılar içerebilir.

 

15. Wix İş Başvuruları

Wix, tüm vasıflı Adayların Web Sitemizdeki ilgili İş Başvuru Formu ile veya tarafımızca sağlanan diğer yollardan irtibat bilgileri ve CV'lerini ("Aday Verileri") göndererek https://www.wix.com/jobs sayfasında yayınlanan açık pozisyonlardan herhangi birine başvurmalarını memnuniyetle karşılamaktadır.

Adaylarımız için gizlilik ve sır saklamanın çok önemli olduğunu biliyoruz ve Aday Verilerini gizli tutma ve yalnızca Wix'in şirket içi işe alma amaçları (Adayları tanımlamak, başvurularını değerlendirmek, işe alma ve istihdam kararlarını almak ve Adaylarla yazılı olarak veya telefonla temas kurmak da dahil) doğrultusunda kullanmaktayız.

Wix'in kendisine sağlanan Aday Verilerini başvurulan pozisyon doldurulduktan veya kapandıktan sonra iki yılı aşmayacak bir süre boyunca muhafaza edebileceğini lütfen dikkate alınız. Bunun yapılmasının sebebi Adayları Wix'teki başka pozisyonlar ve fırsatlar için tekrar değerlendirebilmemiz, Aday Verilerini gelecekte onlar tarafından yapılacak başvurular için kaynak olarak kullanabilmemiz ve bir Aday işe alındığında Wix'teki işine ilişkin diğer istihdam ve iş amaçları içindir.

Eğer Aday Verilerinizi Wix'e daha önce gönderdiyseniz ve şimdi bu Aday Verilerine erişmek, güncellemek veya Wix'in sistemlerinden sildirmek istiyorsanız, bize jobs@wix.com adresinden ulaşabilirsiniz.

#İşteBuKadarKolay

İş arayan tüm vasıflı kişilerin bize irtibat bilgileri ve CV'lerini göndererek açık pozisyonlarımızdan birine başvurmalarını memnuniyetle karşılıyoruz.

Bu Kişisel Verileri yalnızca şirket içi işe alma, istihdam ve iş amaçları doğrultusunda kullanıyoruz.

 

16. Herkese açık forumlar ve kullanıcı içerikleri

Hizmetlerimiz herkese açık bloglar, topluluklar ve destek forumları sunmaktadır. Bu alanlarda sağladığınız tüm Kişisel Verilerin bu alanlara erişen kişiler tarafından okunabileceği, toplanabileceği ve kullanılabileceğini lütfen unutmayın. Kişisel Verilerinizin bloglarımız, topluluklarımız veya forumlarımızdan kaldırılmasını talep etmek için bize privacy@wix.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bazı durumlarda, Kişisel Verilerinizi bu alanlardan kaldırmamız mümkün olmayabilir. Örneğin, ilgili profilinize bir üçüncü taraf uygulaması ile giriş yaptığınızda (örneğin Facebook sosyal eklenti uygulaması) yorum yayınlamak için de o uygulamayı kullanmışsanız ve o platformda yayınladığınız Kişisel Verilerin kaldırılmasını isterseniz, ilgili uygulamaya giriş yapmalı veya ilgili uygulamanın sağlayıcısı ile temasa geçmelisiniz.

Her halükarda, herkese açık olmasını istemediğiniz Kişisel Verileri (herhangi bir yolla) yayınlamamanızı öneririz.

Herhangi bir kullanıcı içeriğini Kullanıcı Hesabınıza yüklediğiniz, Kullanıcı Sitenizde yayınladığınız ve/veya herhangi bir Hizmetin kullanımı kapsamında diğer bir şekilde sağladığınız takdirde, bunun riski size aittir.

Kişisel Verilerinizi korumak için yeterli düzeyde güvenlik tedbirlerini almış durumdayız.  Ancak, Kullanıcı İçeriklerinize erişebilen diğer Kullanıcıların veya halktan kişilerin eylemlerini kontrol edemeyiz ve Kullanıcı Sitenizde sizin veya bizim koymuş olduğumuz gizlilik ayarlarının veya güvenlik tedbirlerinin (örneğin, Kullanıcı Sitenizdeki şifre korumalı alanlar da dâhil) aşılmasından sorumlu tutulamayız. Sizin tarafınızdan veya bizim tarafımızdan kaldırıldıktan sonra dahi, herhangi bir üçüncü tarafça (Nihai Kullanıcılardan herhangi biri de dâhil) kopyalanması veya kaydedilmesi halinde, bir Kullanıcı İçeriğinin kopyalarının önbelleğe alınmış veya arşivlenmiş sayfalarda görüntülenebileceğini anlıyor ve kabul ediyorsunuz. Açıkça belirtmek gerekirse, herkese açık olmasını istemediğiniz verileri karşıya yüklememenizi ve yayınlamamanızı öneririz.

#İşteBuKadarKolay

Herkese açık olmasını istemiyorsanız, Kişisel Verileri Hizmetlerimizdeki herkese açık alanlarda veya kendi kullanıcı sitenizde yayınlamaktan kaçının.

 

17. Güncellemeler ve yorum

İşbu Gizlilik Politikasını Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar uyarınca ve Kişisel Verileri toplama, kullanma ve saklama uygulamalarımızdaki değişiklikleri yansıtmak için güncelleyebiliriz. "Önemli" addettiğimiz herhangi bir değişiklik yaptığımız takdirde (tamamen kendi iyi niyetli takdirimize bağlı olarak), ilgili değişiklik yürürlüğe girmeden önce sizi bilgilendireceğiz (Kullanım Koşulları Madde 15.3'te belirtilen bildirim yöntemlerinden birini kullanarak). Gizlilik Politikası güncellendiği zaman, Kişisel Verilerin Korunması Kanununda ve/veya diğer ilgili kanunlarda zorunlu kılındığı üzere, size bildirimde bulunacak, açık rızanızı isteyecek ve/veya tüm diğer yükümlülükleri yerine getireceğiz. Gizlilik uygulamalarımız hakkındaki en yeni bilgiler için bu sayfayı düzenli aralıklarla gözden geçirmenizi şiddetle öneririz. Aksi belirtilmedikçe, en güncel Gizlilik Politikamız, Web Sitemiz, Wix Uygulamaları, Mobil Uygulamalar ve diğer Hizmetler bağlamında size ve Nihai Kullanıcılara ait elimizdeki tüm veriler için geçerlidir.

İşbu Gizlilik Politikasındaki tüm başlıklar, alt bilgiler, bölüm başlıkları ve sağ taraftaki "#İşteBuKadarKolay" sütununda yer alan tüm açıklamalar ve özetler yalnızca kolaylık sağlamak amacıyla verilmiştir ve işbu Gizlilik Politikasının herhangi bir bölümünü veya hükmünü hiçbir şekilde tanımlamaz, açıklamaz ve bizi hiçbir şekilde yasal olarak bağlamaz.

İşbu Gizlilik Politikası İngilizce dilinde yazılmıştır ve size kolaylık sağlamak amacıyla başka dillere tercüme edilebilir. Wix Web Sitesindeki dil ayarlarınızı değiştirmek suretiyle başka dillerdeki sürümlere erişebilir ve bu sürümleri görüntüleyebilirsiniz. İşbu Gizlilik Politikasının tercüme edilmiş (İngilizce olmayan) bir sürümü herhangi bir şekilde İngilizce sürümü ile çeliştiği takdirde, İngilizce sürümdeki hükümler geçerli olacaktır.

#İşteBuKadarKolay

Bu politikayı dilediğimiz zaman değiştirebiliriz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve/veya diğer ilgili kanunlar uyarınca değişiklikleri size bildireceğiz.

Yalnızca soldaki sütun yasal olarak bağlayıcı niteliktedir (bu sütun yalnızca açıklık getirmek içindir).

Bu koşulların tercüme edilmiş (İngilizce olmayan) sürümleri yalnızca kolaylık sağlamak amacıyla sağlanmıştır.

18. İrtibat bilgileri

İşbu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa ya da 9. ve 10. Bölümlerde açıklanan haklarınızdan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen ilgili bölümlere bakın veya şu adresten Veri Koruma Görevlileri ekibiyle temasa geçin: privacy@wix.com. Kişisel Verilerinizin kullanımına ilişkin tüm şikâyetleri işbu Gizlilik Politikası uyarınca çözümlemeye çalışacağız.

Bize posta yoluyla şu adreslerden ulaşabilirsiniz:

  • 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv, Israel 

  • 500 Terry A. Francois Boulevard, 6th Floor, San Francisco, CA, 94158

GDPR (Madde 27) amaçları doğrultusunda AB temsilcimizle şu adresten temasa geçebilirsiniz: Wix Online Platforms Limited, 1 Grant’s Row, Dublin 2 D02HX96, Ireland

0-262-3334545

0-531-9913272

©2020, Doc. Dr. Berna AKSOY tarafından kurulmuştur.

Yasal Uyarı

Bu sayfa sadece Doç. Dr. Berna Aksoy hakkında bilgiler ve Dermatoloji ile ilgili genel bilgilendirmeler içermektedir.

Tanı ve tedavi için kullanılmamalıdır.

Tanı ve tedavi amacıyla lütfen hekiminize başvurunuz.